De ce nu am eu blog de fashion?

noiembrie 14, 20190

Despre faptul că îmi plac membrii tineri ai familiei regale britanice, cred că v-am mai spus! Despre faptul că îmi place în special prințul Harry, sigur v-am mai spus! Dar dacă de el îmi place doar din punct de vedere a carismei pe care o are și a felulul său de a se implica în diverse acțiuni, pe soția sa, Meghan, o ador pentru stilul său vestimentar. Mă uit uneori la aparițiile sale în public, la ținutele pe care le are și la modul cum le poartă și sunt 100% convinsă că nu sunt singura care mi-aș dori să pot afișa un stil atât de finuț, simplu, delicat în fiecare zi. Atât ținutele din perioada de dinainte de a fi mamă, cât și cele de după naștere, îmi bucură privirea de fiecare dată. Am observat că alege albul/bejul atunci când e vorba despre paltoane. Mi se pare că o și avantajează foarte tare. Iarna aceasta mi-ar trebui și mie un palton de damă, dar nu am fost niciodată atât de îndrăzneață să aleg unul alb.

O să vă întrebați care e legătura cu Meghan, cu paltonul alb și faptul că am și eu nevoie de unul. Nu am auzit nicăieri să își doneze hainele, deci nu aici vreau să ajung. Însă, pe blogurile de fashion, ideea de a reproduce o ținută a unei vedete cu un buget mai mic, este în trend. Mă voi ambiționa să caut un palton ca a lui Meghan și în același timp să vă demonstrez de ce nu am eu blog în care să expun astfel de idei. Mi-am fixat un buget de maximum 999 lei, bani în care să reproduc o ținută la care mi-a rămas gândul când am văzut-o. Hai să vă arăt ce minunăție și ce combinație de culori a ales Meghan să poarte, pornind de la palton și până la pantofi și geantă.

Deci să vedem ce iese. Am căutat pe Answer pentru că aici găsesc mai mereu ce îmi place și produse de calitate la prețuri rezonabile. Rezultatul cel mai apropiat ar fi:

 Palton Venus – 649,90 Lei

Până aici m-am descurcat binișor. Un palton ca cel din imagine, confecționat din lână, foarte apropiat de cel apreciat, aș zice chiar puțin mai frumos ca al ei, mai potrivit mie, ar merita acest preț. Mi-ar rămâne bani și de o rochie glam și o poșetă? Nu, din păcate nu. Doar de una dintre ele. Hmm, să nu uit de la ce idee am plecat: a ceea de a reproduce ținuta. Deci poșetă să fie. Ce ziceți de aceasta?

Poșeta e doar 139,90 lei.  Și arată atât de bine. Îmi mai rămân chiar și bani. Pantofi? Să nu uit de pantofi.

Mi se pare nuanța diferită față de cei din poza de referință și asta mă face să am mari dubii că nu aș strica tot. Dar prețul e foarte bun: 139,90 lei la reducere de Black Friday. Se pare că mai rămân bani de pizza și cafea. Dar cine mănâncă pizza cu un palton alb?

Să nu uit că mai am de dat niște explicații. De ce nu am eu blog de fashion?

  1. Pentru că aș cheltui până la ultimul leu de fiecare dată.
  2. Pentru că sunt prea perfecționistă și o nuanță puțin diferită la unul dintre produse m-ar face să nu mai am încredere că e chiar bine.
  3. Pentru că stilul lui Meghan ar fi cel care ar umple paginile blogului meu și nu vreau să par disperată.

În speranța că această ținută v-a plăcut, că nu am făcut o treabă chiar așa rea, închei spunându-vă că mă duc să văd cum bat apropouri la Moș Crăciun să lase sub brad maximum 999 lei. Voi ști ce să fac cu ei.

(Articolul nr 20, sponsorizat de Answer.ro, scris pentru competiția Superblog 2019.)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *