Mamă de 3

Despre Mamăde3

Nimic pe Pământ nu m-a împlinit mai mult, nu mi-a adus mai multă recunoştință, mai multă dorință să fiu mai bună, ca rolul de mamă, dăruit mie prin cei trei copii pe care îi am.

Cu ei descopăr lucruri pe care le ştiam teoretic, dar am ocazia să le practic. Cu ei mă descopăr pe mine în cea mai bună variantă a mea sau îmi ofer şansa să ajung acolo. Cu ei trăiesc clipe frumoase, dar şi grele, pline de teamă că nu am cum să le ofer totul, pline de nesiguranță că dacă ce cred eu că e bun pentru ei, nu e de fapt aşa!

Sunt mamă de fată şi mamă de băieți! Sunt Mamă de 3!! Înainte de ei am avut o viață banală, chiar plctisitoare. Am terminat Facultatea de Sociologie în oraşul nostru de la Dunăre (care m-a îmbogățit mult!), sperând totuşi mereu că voi reuşi cândva să ajung la primele mele iubiri: scrisul şi psihologia. Bucuria de a scrie azi se împlineşte prin blog şi puțin şi prin jobul pe care îl am (instructional designer), iar psihologia prin ceea ce citesc şi încerc să înțeleg (la ei şi, mai ales, la mine), momentan.

Ideea de blog o am de foarte multă vreme, dar se pare că abia în aprilie 2018 am găsit energia și curajul de a face ceva în acest sens.

Îmi doresc să fie un loc în care vom vorbi despre lucruri imperfecte, despre încercări, despre ce a funcționat la mine cu ei, să vă povestesc cum reuşim să trecem prin etape sau unde eşuăm. Îmi place dialogul, deci vă aştept să împărtăşiți şi voi atunci când simțiți, când empatizați.

Vă îmbrățişez şi vă doresc creştere frumoasă alături de micuții voştri!! Ei au multe lucruri să ne învețe!

Mă puteți găsi și pe Facebook aici.