MARTA CÎNIPĂCoach și Consilier parental dedicat
– Călătoria ta spre un parenting înțelept: Ghidare și sprijin personalizat pentru părinți –

 

Misiunea mea este să ajut PĂRINȚII să construiască relații frumoase și sănătoase  cu copii lor prin obținerea unor rezultate concrete ce se vor vedea cu siguranță după lucrul cu mine.

 

Cu ajutorul meu, părinții care au lucrat cu mine au obținut transformări semnificative și au experimentat numeroase beneficii, printre ele enumăr:

  •  Încredere în forțele lor: Am ajutat părinții să-și descopere și să-și valorifice resursele interioare, astfel încât să-și construiască o încredere solidă în abilitățile lor de parenting.
  •  Claritate în gestionarea conflictelor de familie: Prin perspectiva nouă pe care le-am oferit-o, părinții au dobândit o claritate profundă asupra conflictelor din familie și au învățat să le abordeze dintr-un unghi diferit, obținând rezultate pozitive.
  • Echilibrare emoțională: Părinții au învățat să-și echilibreze stările și emoțiile personale, ceea ce le-a permis să ofere un sprijin autentic și să rămână stabili chiar și în situații tensionate.
  •  Normalizarea emoțiilor și gândurilor: Am creat un spațiu sigur în care părinții s-au simțit înțeleși și acceptați, permițându-le să-și exprime liber emoțiile și gândurile, fără judecăți sau critici.
  •  Depășirea fricilor: Prin metode personalizate și tehnici eficiente, părinții au reușit să-și depășească temerile și să câștige încredere în propriile capacități de a face față provocărilor parentale.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le-au experimentat părinții care au ales să lucreze cu mine. Împreună, am explorat și am descoperit noi aspecte ale personalității lor, care le-au fost de ajutor în relația cu copiii. Au devenit mai creativi, mai jucauși și au învățat să trăiască în prezent, bucurându-se de fiecare moment.

Dacă crezi că ai și tu nevoie de o perspectivă nouă, să actualizezi poate convingerile vechi care te țin în loc și să înveți cum să eviți polarizarea în abordarea creșterii copiilor, să afli cum să abordezi subiecte delicate cu încredere și să fii mai relaxat în fața întrebărilor copiilor,  dacă îți dorești și tu rezultate tangibile și o viață de familie împlinită, sunt aici să te ghidez pe acest drum minunat.

În colaborarea noastră, vei avea acces la ședințe de coaching și consiliere personalizate, care îți vor oferi informații valoroase despre parenting și dezvoltare personală. Vei câștiga direcție, claritate și încredere în forțele tale ca părinte, astfel încât să poți lua decizii mai ușor și să găsești soluții practice, fără a fi nevoit să cauți frenetic pe internet.

Hai să facem din familia ta un adevărat paradis al armoniei și împlinirii! Încrederea și bucuria în rolul de părinte te așteaptă, iar eu voi fi aici să te ghidez pas cu pas pe acest drum minunat.

Pentru programări, întrebări suplimentare sau cererea unei păreri într-o situație care te preocupă, îmi poți scrie un mesaj privat pe Facebook aici sau pe e-mail pe marta.cinipa@mamade3.ro

Sunt aici!