Mergem la concert sau nu mergem? Asta a fost întrebarea

mai 25, 20190

Când ai doi copii de vârste diferite şi încă mici nu prea contează că în oraş e cine ştie ce concert mare şi aşteptat, nu prea contează nici ce piesă faină se mai joacă la teatru şi nici ce film nou rulează la cinema. Daaar îmi place să fiu informată despre evenimentele acestea şi am obiceiul să trag des cu ochiul în revistele ce strâng la un loc tot ce mişcă, aşa cum e Explore, spre exemplu! (De fapt eu doar în Explore şi pe Facebook urmăresc!). De ce? Pentru a vedea măcar unde se mai duc alții.

E fericire mare când observ că în week-end sunt evenimente la care poți ajunge şi cu cei mici fără să fie niciun chin pentru nimeni. Aşa bucurie a fost şi ieri când am ales să mergem la Grădina Botanică unde se desfăşura o expoziție de fluturi vii şi una de reptile. Bucuria Sofiei a fost dublă datorită fluturilor (prea puțin a reptilelor, mă moşteneşte sigur!!), dar şi pentru că a avut ocazia să vadă şi un film 12D la care ne-am distrat amândouă. Radu a fost şi el încântat de plimbare şi peştii din acvariu şi noi toți emoționați că merge de mână. Face progrese serioase cu mersul inclusiv de unul singur, şi, deşi e greu să trec peste alegerea momentului primilor paşi, mă amuză şi încântă să privesc cum îşi ia zâmbet, postură, țintă şi porneşte.

O să vă las câteva poze făcute de mine sau de tati, ambii la fel de praf la acest capitol, că poate azi, după ce votați (💪🙏) doriți să faceți şi voi o plimbare în Grădină şi să vedeți expoziția. Chiar cred că e păcat să o ratați. Trandafirii au început să înflorească, umbră aveți din plin (azi nici nu a trebuit să o căutăm). Mai multe detalii găsiți aici.

Cât eram la expoziție a tras o ploaie de vară de care vor povesti şi alții mai mult ca mine că eu am fost la adăpost, dar acei alții erau la concertul Forza Zu care era la doi paşi de noi. După ploaie vine întrebarea lui tati:

– Mergem la concert sau nu mergem??

De acasă plecasem decişi să nu ne asumăm riscul cu doi copii în aglomerație. Deci de unde întrebarea asta? Păi sigur dintr-o dorință ascunsă. Ahaaa!

– Daaa!

Se pare că toți aveam aceiaşi dorință de fapt! Şi atât am mai auzit la radio în drum spre concert că lumea a plecat, că ploaia i-a udat până la piele şi erau invitați să se întoarcă. Parcă ne chemau pe noi că Sofia a şi început: „venim, venim!”.

Dragilor, am îmbătrânit! Am asistat la nişte trupe de care nu auzisem (cu scuzele de rigoare😐), dar toți din jur, tineri de 16-20 ani, cântau la unison „Vreau să îmi iau un Panamera”. Sofia a prins repede ritmul, Radu în sistem se bâțâia şi el!

– Mami, ce e panamara asta?

– Nu ştiu!

Ne-a lămurit tati şi apoi au venit alții cu SOS şi zahăr tos 🙈 Prinsesem şi noi gustul chiar dacă nu pentru acele trupe venisem. Eram de acolo. Plini de noroi pe picioare că pe stadion ploaia lăsase bălți serioase, dar cu un sentiment fain! Nu am stat foarte mult! Suntem totuşi părinți responsabili. Restul l-am urmărit la tv după ce le-am potolit foamea! Recunosc am avut momente în  care m-aş fi întors. Dar nu m-a mai susținut nimeni! 😂

Deci, dragilor, multe lucruri de făcut în oraşul nostru în acest week-end, cel puțin. Eu le urmăresc în special pe cele în care au şi copiii ceva de făcut. Dar tare bine ne-a prins o oră şi ceva printre oameni mari puțin mai relaxați. Dați de ştire orice lucru fain putem face cu ei, că tare nu vrem să ne pară rău de cum trece timpul. Măcar să creăm amintiri.

Voi ce ați ales să faceți ieri? Dar azi (pe lângă vot, of course!)?

Pozele promise:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *