Tic, tac, tic, tac! Webstock se apropie

septembrie 28, 20190

Vă ziceam de curând că am primit acreditare la ediția Webstock de anul acesta. Vă ziceam şi de emoțiile pe care le am, de grijile pe care mi le fac (unele fireşti). Sunt omul care atunci când are mai multe informații despre ce, cum, cine va fi acolo, se simte mai în largul său. După ce am primit informații mai detaliate, am început să prind aripi, să-mi doresc ca timpul să treacă mai repede şi să vină ziua cu pricina. Constat că pe lista celor ce vor vorbi sunt şi nume mai puțin cunoscute pentru mine. Nu mă panichează constatarea. Ştiu că tocmai asta îmi e şansa de a mai pune o cărămidă la blogul meu, de a mai face un pas împlinitor să-mi susțin pasiunea.

Cică edițiile din anii trecuți au fost memorabile. Nu vreau să o ratez şi pe aceasta.
Vă las şi vouă aici ce am reuşit să aflu până acum. Nu musai ca să mă laud, dar altfel nu pot să-mi potolesc entuziasmul. 😁
Webstock reuneste 
comunitatea pasionata de social media!
Dupa o editie aniversara care a intrecut toate asteptarile, Webstock – evenimentul de referinta pentru comunitatea pasionata de comunicarea online – revine in aceasta toamna cu un concept cel putin la fel de captivant!

O nouă editie a celui mai longeviv eveniment de social media din Romania are loc pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si aduce creatori de continut apreciati,  oamenii cu povesti puternice si branduri inovatoare.

Editia de anul acesta va fi deschisa de doua sesiuni pline de inspiratie, care vor reuni pe scena oameni importanti, oameni care au schimbat perceptii, care au educat comunitati si care au o voce relevanta atat in social media, cat si in offline.

Cele doua sesiuni sunt urmate de sesiuni specializate ce se vor desfasura in paralel, pe 3 scene tematice si care vor fi un adevarat maraton de noutati si inovatie in online. Participantii vor dezbate cele mai noi tendinte in Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing, vor afla noutati despre platformele sociale ale momentului – Instagram, YouTube, Facebook, TikTok – si vor descoperi campanii creative, bune practici si studii de caz relevante.

Printre speakerii de anul acesta se numara: Therese Hydén(Ambasadorul Regatului Suediei in Romania), Pavel Bartos (Actor),Razvan Exarhu (Journalist), Selly(Vlogger), Mircea Popa (Vlogger),Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications),Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank),Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu(Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Gala Webstock Awards
Ca in fiecare an, la final de zi, evenimentul gazduieste Websotck Awards, cea mai inedita competitie din mediul online romanesc, in cadrul careia vor fi premiate cele mai creative proiecte si campanii din mediul digital din ultimul an.

Toti nominalizatii acestei editii pot fi vazuti pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online si 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiati pe scena Webstock atat cu ajutorul juriului de peste 70 de specialisti, cat si cu ajutorul comunitatii online.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda si Gillette.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.00.

Deci dacă nu puteți fi prezenți, există totuşi posibilitatea să fiți la curent cu informațiile. Ceea ce îmi aduce mie un plus ca fiind acolo, e întâlnirea cu bloggerii, socializarea din pauze. Despre asta însă o să vă vorbesc după eveniment.
Să-mi țineți pumnii! Dar mai mult să-i țineți lui tati. Îl aşteaptă 8 ore (!!!) doar el şi copiii. 🙄

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *