Scrisoare pentru copiii mei

iunie 3, 20180

 

Multumesc că m-ați ales să vă fiu EU mamă!

EU și nu altcineva!

Cât de norocoasă sunt că sunt mama voastră și că voi mi-ați dăruit cel mai prețios rol de pe pământ!!

Cu voi și de la voi am aflat ce sentiment fără seamăn e să simți cum cineva îți mișcă prin pântec, sughite sau îi este foame și tu îi poți calma nevoia asta fără să îl fi văzut vreodată, cum atingerile despărțite de pereții unui abdomen sunt așa emoționante și cum toate planurile de viață au alt sens.

Cu voi aflu că plânsul poate fi o formă de comunicare excelentă și am învățat să identific o nevoie după plâns. Nu credeam că voi reuși să citesc vreodată așa bine în astfel de semne!

Cu voi aflu că pot face multe lucruri într-un timp foarte scurt și că gradul de eficiență are deodată un alt barometru.

Cu voi aflu că iubirea nu se poate măsura în vorbe, în cadouri, ci în felul în care ne simțim împreună, în îmbrățișări, în priviri trimise pe ascuns (sau nu), în trezirile alea de dimineată pline de râs, în mângâieri și în comunicarea fără cuvinte prea multe.

Copiii mei, vă mulțumesc pentru ce mi-ați dăruit și vă promit că voi face tot ce pot ca darurile primite să se răsfrângă înzecit cu dragoste, înțelepciune și răbdare asupra voastră.  Vreau să petrec cu voi, alături de voi, țopăind și râzând sau doar privind la bucuria voastră, Ziua Copilului până când voi vă puteți bucura de ea alături de nepoții voștri. Nu cred că cer prea mult, știu eu sigur! Voi aveți multe de dat și de primit și vreau să fiu AICI!

Vă iubesc!

Mami

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *