Surpriza

mai 25, 20200

O să vă zic o poveste adevărată.

A fost odată ca niciodată … un punct. Punctul nostru a întâlnit un alt punct şi au format o linie. Linia era relația lor. Culoarea liniei uneori a fost roşie, alteori albastră, gri, albă, în funcție de ce simțeau şi de cum întrețineau ei linia. La un moment dat din relația aceasta a luat naştere încă un punct. Rodul iubirii lor, al dorinței devenite realitate, al visurilor împlinite. Punctul nou a venit cu linii noi, formă nouă pentru cele 3 puncte. Să zicem un triunghi echilateral. Linii egale, distanțe egale.

O vreme, punctele acestea trei au trăit frumos doar ele. S-au plimbat, s-au jucat, au găsit soluții pentru a le fi bine, s-au iubit. Uite că fix din iubirea asta s-a născut o nouă dorință, apoi un nou punct şi triunghiul a devenit pătrat. Laturi egale, distanțe egale. Nu după multă vreme cele patru puncte au devenit un întreg, s-au plimbat, jucat, găsit soluții pentru a le fi bine.

Totul părea scris să fie conform planurilor, visurilor şi …prea … ca la carte. Deşi era multă muncă ca pătratul să nu devină dreptunghi sau altă formă, laturile să nu se schimbe ca formă, culoare şi grosime, într-o zi, inevitabilul s-a produs.

Pătratul a suferit o modificare când toate cele patru puncte păreau mai legate, mai împăcate. Ce a pățit? Ce a devenit?

Păi în primul rând s-a mai adăugat un punct. Dorință? Plan? Mai bine zis Surpriza. Poate cea mai mare. Sperăm cea mai frumoasă. Azi pătratul cu cele patru puncte ale sale, e în curs de a deveni … o stea. Cinci puncte, laturi egale, distanțe egale, culori strălucitoare! Acesta e noul vis la care muncim de 2 luni de când am aflat că familia noastră va fi mai mare. De când am aflat că mamă de 2 devine mamă de 3.

Povestea continuă! 😊

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *