Azi e despre 33 şi despre tot ce înseamnă ei

aprilie 5, 20190

33

Îmi place cifra 3 dintotdeauna! Prin urmare îmi place vârsta mea! Mă simt împăcată cu anii mei şi asta cred că nu are de a face cu anii defapt. Are de a face cu ce simți tu că ai făcut până acum. Iar eu m-am visat la 33 în formula asta de acum. Deci vis îndeplinit! Mă simt bine cu gândul ăsta şi îi mulțumesc Domnului pentru ce avem şi suntem. Mai am vise! Îndrăznesc să mă văd acolo undeva departe în ani în diverse momente ale vieții. Privesc cu emoție evident! Îmi doresc să se poată, să nu rămână doar vis!

Toată săptămâna Sofia s-a perpelit că vrea să îmi cumpere ceva. Număra zilele până la ziua de vineri şi complota cu tati întruna. Muream de drag! Ştiam că pentru ea înseamnă mult o zi de naştere, dar simțeam totodată că o face şi pe a mea să fie specială. Ea m-a făcut mamă! Ei m-au făcut să fiu cea de azi!

În seara de dinainte îmi zice:

– Mami, eu ştiu că e surpriză, că nu trebuie să zic, eu nu vreau, dar creierul meu zice: „Spuune-i, spuuune-i!”. Îl auzi?

Eu leşinată de râs şi drag o luam la gâdilat. Iar uita, iar îşi amintea.

Dimineața evident a alergat să mă pupe şi s-a eliberat de secret. 😂

Apoi am avut parte de surpriza celor de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Las un link că simt că nu a fost chiar rău cum a ieşit:

(Apropos, faini băieții ăştia, nu-i aşa?)

Ziua mi-a fost plină de urări frumoase, telefoane, complimente. Am oameni dragi în jur. Sper că merit! Sper să merit în continuare!

Am realizat că aş vrea să rămân la fel, dar să fac mai mult! Nu ştiu de unde să încep încă, dar am încredere că paşii îmi vor fi conduşi spre calea mea.

Vouă vă urez să îndrăzniți, să ieşiți din carapace, să visați, să iubiți şi să primiți!

Despre vârsta mea vom mai vorbi la 40 de acum! Sună bine următorul meu vis! ❤

 

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *