Cum stai cu starea de bine?

decembrie 8, 20210

V-ați întrebat vreodată când vă place cel mai tare de voi? Nu e o întrebare pe care să vi-o adresați prea des sau prea ușor. Ştiu. Dar e o întrebare pe care dacă vi-o adresați ieșiți cu un câștig personal mare. Ca să vă dați seama despre ce vorbesc, o să vă spun cum stă treaba în cazul meu.

Îmi place de mine când fac lucrurile destul de repede încât să mă simt eficientă, dar și destul de bine, încât să se vadă că am pus suflet la ele, că am tratat cu responsabilitate. Când fac lucrurile din energie, cu chef cum se zice, lucrurile ies repede și bine. Iar atunci îmi place de mine cel mai mult. La ce mă ajută să știu asta? Pentru a ști ce să fac atunci când lucrurile nu merg prea bine, când nu am chef, când nu sunt mulțumită de mine. Cum îmi cresc energia din nou? Cum fac să ajung din nou la o stare în care îmi place de mine?

În cazul meu funcționează să fac ceva care poate părea chiar egoist când ai 3 copii mici. Să îmi acord timp mie! Sunt multe posibilități prin care pot face asta. Dar azi o să vă vorbesc despre experiența avută în cadrul şedințelor de Access Bars.

Access Bars este recunoscută ca o metodă de eliberare a blocajelor emoționale, mentale și fizice. Este o tehnică de eliberare a stresului. Cum se întâmplă lucrurile? În primul rând prin simplul fapt că vrei să îți acorzi timp, să aduci acea liniște în tine, prin intenția simplă de a vrea să obții o pace profundă, claritate legat de ceea ce ești și vrei să faci. Doar că lucrurile sunt amplificate prin instrumentele pe care le are terapeutul Bars, prin metodele sale de a te face să te relaxezi.

Am avut parte de 4 ședințe de Access Bars cu terapeutul Simona Zaharia la Centrul Pentru Starea ta de bine by Nicoleta Nistor care de curând s-a mutat într-un sediu nou din centrul orașului Galați. Minutele din timpul ședințelor au trecut foarte repede. Mi-a plăcut mult faptul că nu eram pusă să tac, dar nici impulsionată să vorbesc dacă nu simțeam. Trebuie să știți despre mine că nu îmi place masajul, iar Access Bars nu este masaj! Atingerile sunt aproape insesizabile, ceea ce pentru mine a fost un plus.

Centrul oferă și alte servicii, spre exemplu:

  • Procese de corp
  • Facelift energetic
  • Masaj de relaxare (atât cu uleiuri Dottera, cât și cu pietre calde)
  • Reflexoterapie
  • Terapia EFT

Eu am observat în jurul meu că oamenilor le este greu să recunoască nevoia de a se relaxa. Sunt tentați să vorbească foarte des despre ceea ce au de făcut, despre faptul că nu mai pot sau că timpul nu le este suficient. Dar cu o oarecare jenă menționează rar că stau pur și simplu sau că și-au acordat un moment pentru a-și crește starea de bine. Mi-ar plăcea să schimb asta! A face ceva doar pentru sufletul tău, este în regulă. Avantaje ai atât tu, cât şi persoanele din jurul tău.

Deoarece obiectivul meu de a-mi creşte energia şi de a face lucrurile eficient cu mai mult entuziasm, a reuşit, vreau să vă dăruiesc şi vouă impulsul să încercați Access Bars sau orice altă metodă de a vă relaxa.

Acordați-vă timp pentru voi, iar timpul acela va fi recuperat cu siguranță. 😊

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *