Descoperă aplicația SPOT pentru experiențe exclusiviste (P)

noiembrie 3, 20210

Când vorbesc despre cumpărături cu prietenele mele totul se rezumă la: TIMP și REDUCERI. Cum facem să fim eficiente și să rămânem cu ceva bani în buzunar după ce am luat cadourile de Crăciun, spre exemplu? Se pare că cineva a empatizat destul de mult cu persoane ca noi și a realizat o aplicație care să ne ajute să câștigăm timp și să economisim și bani. Iar dacă cineva ne-a citit gândurile nouă, voi încerca să vi le citesc și eu vouă.

”Despre ce e vorba mai exact?” Despre Shopping City Galați și Brăila Mall care pun la dispoziția clienților aplicația mobilă SPOT.

”Încă o aplicație?  La ce e bună mai exact?” Aplicația SPOT oferă vouchere de cumpărături, premii și recompense în baza punctelor de loialitate acumulate în aplicație, reduceri la magazinele partenere, beneficii exclusive și funcționalități personalizate. De asemenea aveți parte și de reduceri la magazinele preferate între 3% și 5% Tezyo, Sport Vision, Various Brands.

”Bine, bine, dar cum adunăm puncte?” Mai întâi aș adăuga că aplicația este gratuită și o puteți descărca atât din Google Play cât și din App Store. Odată instalată, faceți-vă cont și veți deveni automat membru Select. Pe măsură ce scanați bonurile de cumpărături efectuate la magazinele partenere veți câștiga puncte. În funcție de punctele adunate deveniți membru Premium și apoi Elite. Fiecare nivel are propriile beneficii care sunt detaliate direct în aplicație.

”Ce pot face cu punctele adunate?” Punctele de loialitate pot fi transformate în reduceri sau produse. Cum sună asta? Pentru mine a sunat tare bine!

Descărcați SPOT, înregistrați-vă și primiți 100 de puncte bonus. Ia uitați cum am primit eu!

Mie mi se pare o aplicație ușor de utilizat. Dacă sunteți oricum cumpărători fideli din magazinele Shopping City Galați sau Brăila Mall e o ocazie să cumpărați, să scanați bonul, să strângeți puncte și astfel să aveți parte de reduceri la următoarele cumpărături. Un alt lucru pe care îl pune la dispoziție aplicația este o hartă a tuturor magazinelor existente (v-am zis eu că e cu economie și de timp), dar și WI-FI gratuit în mall și posibilitatea să aflați primii noutăți despre evenimente și reduceri au magazinele preferate.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației  găsiți și pe https://braila-mall.ro/  sau https://shoppingcitygalati.ro/.

Cardurile cadou din Shopping City Galați și Brăila Mall

De asemenea din Shopping City Galați și Brăila Mall puteți achiziționa carduri cadou pe care să le oferiți celor dragi. Le puteți achiziţiona de la Biroul de Informaţii Shopping City Galați, respectiv Brăila Mall.

Oferiți-le celor dragi libertatea de a alege exact ce-și doresc cu cardurile cadou, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care vă vor mulțumi. Practic și elegant, cardul cadou poate fi utilizat în magazinele partenere Shopping City Galați și Brăila Mall. Cei dragi pot găsi cadoul perfect pentru aniversări, sărbători sau alte ocazii frumoase de la îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, produse cosmetice până la jucării sau articole sportive.

Valorile unui card cadou sunt cuprinse între 50 – 300 lei în Shopping City Galați și 30 – 200 lei în Brăila Mall.

Recunosc că îmi place să am parte de surprize, dar nu refuz nici libertatea de a alege exact cadoul pe care mi-l doresc. Deci, de ce nu?

Cum vi se par noutățile?

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *