Vine!! Vine!! Cine vine? Teatru, Prințesă, Concurs

iunie 19, 20190

Am descoperit-o când eram fără copii, iar ea o avea deja pe Sofia ei. O citeam cu drag, mă amuzam şi aşteptam să văd ce ne mai zice. (Da, cam aşa cum sper azi că se întâmplă măcar cu unul dintre voi când se gândeşte la blogul meu.)

Când am ales numele fetiței mele a fost puțin şi pentru că o adoram pe Sofia ei din povestiri. Mi se părea minunată, comică, perfectă. (Dar a mea este, evident, mai mult ca perfectă. Aşa-i cu puii de bufniță. Ştiu că ştie ce zic.) Întâmplarea a făcut ca al doilea ei copil, Ivan, să se nască fix în anul, luna, ziua în care am născut-o eu pe Sofia. Da, am fost însărcinate în acelaşi timp şi asta m-a lipit şi mai tare de ea. Ea nu mă ştie, deşi ne-am îmbrățişat cândva la un eveniment 2 ani mai târziu. Ea lansa o carte, eu mă bucuram de o ieşire fără copil. Copilul meu mare îi îndrăgeşte cărțile, cel mic le-ar smotoci dar nu e lăsat. Eu şi tati le ştim pe de rost aşa des se cer citite. Pe raftul din sufragerie, ultima ei carte pentru adulți îşi aşteaptă rândul cuminte.

Prințesa urbană, despre ea e vorba. Nu are nevoie de multe prezentări în rândul mămicilor şi sigur nu numai atât. O admir şi azi de la aceiaşi distanță şi mă întristez că, deşi vine la Galați cu un eveniment foarte frumos, eu nu pot să ajung. Dar motivul e foarte întemeiat, e ziua mamei mele.

Pentru a alunga din tristețe că nu voi fi la evenimentul Prințesei, am zis să fac ceva totuşi pentru a bucura pe alții. Aşadar am o veste bună pentru voi, una şi mai bună pentru cei interesați de un concurs, dar şi o misiune doar pentru unul dintre voi.

Vestea bună e că pe 29 iunie, ora 10:30, la restaurant Pescăruş din Galați vă invit pe toți la teatru pentru copii. O să vă puteți bucura de o piesă realizată după una dintre cărțile Prințesei. Piesa „Când voi fi MARE” este scrisă cu drag de Ioana, alias Prințesa Urbană, jucată cu suflet de actori din Bucureşti şi adresată copiilor peste 3 ani.

Vestea şi mai BUNĂ e că ofer prin concurs 2 bilete unei persoane pentru a merge însoțită de puiul ei în locul meu şi al Sofiei.

Ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în concurs e simplu:

Înscrierea în concurs se poate face până duminică (23 iunie 2019) la ora 18:00, iar extragerea va avea loc cu random.org la ora 19:00. Câştigătorul va fi anunțat pe pagina de facebook a blogului în aceiaşi seară.

Succes tuturor!

Aa, nu v-am zis misiunea! Câştigătorul celor două bilete trebuie să o îmbrățişeze pe Prințesa urbană, care va fi prezentă în sală, inclusiv din partea mea. Dar asta trebuie să fie ultima ta grijă! Nu uita să te înscrii la concurs.😊

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *