Inima mea

aprilie 16, 20180

Simt cum inima mea se mărește! Pe zi ce trece ea crește și crește și crește! Da, la unele se măresc buzele, la altele sânii, la mine se mărește inima!

Prin interior sunt doi omuleți și un om mare care împing de pereții ei în toate părțile pentru a o face mai încăpătoare și a sta ei lejer cu toții acolo!

Hei, dragii mei cei mai dragi din lume, voi nu știți oare că în inima mea e loc pentru voi încă de când am început să visez la o familie!? Fiecare dintre voi erați în visele mele, în planurile mele și în dorințele mele! Nici unul nu era uitat, nici unul nu era nevisat! Dumnezeu a îndeplinit visul meu măreț de a fi în formula asta magică de doi, apoi de trei și în curând de patru. Nu am ajuns ușor aici, m-am rătăcit la un moment dat și am crezut că un drum mai scurt e mai bun, dar am fost întoarsă de la zero din fericire și acum…acum vă am pe voi 3!

Tu, micule prinț ce trebuie să apari în viața noastră în câteva luni, stai liniștit! E loc pentru tine în inima mea păstrat curat, liniștit și plin de speranță!

Tu, prințesa mea de aproape 4 ani, nimeni nu îți poate lua locul, nimeni nu îți va zdruncina iubirea și atenția. La cum te cunosc îți va plăcea foarte mult ce va urma, chiar daca la început ți se va părea greu sau puțin altfel decât ești tu obișnuită.

Tu, tatăl copiilor mei, tu rămâi soțul meu! Omul ce m-a ales și m-a vrut, mă iubește și mă ajută să trec de la vis la realitate, de la planuri individuale la unele comune, de la noi doi la noi patru. Tu îmi ești sprijin, gând, faptă, descărcare și sentimente!

Îți mulțumesc, Doamne, că în inima mea e loc pentru toți și m-ai ajutat să am un vis, cel mai mare dintre toate, în viața mea de zi cu zi!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *