Dragă copile ce-mi încălzeşti interiorul

octombrie 5, 20200

Te aştept cu atât de multă bucurie. Te visez cu ochii deschişi şi mă rog neîncetat să fii sănătos şi bine. Cu fiecare mişcare a ta în mine, îmi fac gânduri şi îmi imaginez că vrei să îmi spui ceva.

Te simt la culcare cum îmi şopteşti „Noapte bună, mami!”.

Te simt în timp ce citesc fraților tăi povestea de seară: „Citeşte mai tare, mami!”.

Te simt în timp ce trec pe lângă o cofetărie: „Aş mânca ceva cu ciocolată!”.

Te simt când mă joc cu frații tăi: „Vreau eu jucăria aia!”

Printre toate fricile mele de viitoare mamă de trei copii, există o linişte care vine din mine, din inima ta cred, trimisă de Dumnezeu, care îmi zice că va fi bine, că vii să ne completezi, să ne întregeşti, ca un dar divin!

Îți mulțumesc că m-ai ales înainte să te naşti, înainte să îți fi văzut ochii, să îți fi simțit mirosul, să îți fi văzut zâmbetul. Acum înainte să fiu cucerită de chipul tău şi felul tău. Am încredere că eşti copilul nostru bun şi drag la locul potrivit.

Pentru noi vei fi perfect, perfectul cu numărul 3, iar de iubirea mea să nu te îndoieşti. Ea e nelimitată pentru tine la fel ca pentru frații tăi. Îți vei da seama repede că eşti iubit, dorit, aşteptat.

Sofia aşteaptă să îți vadă chipul, să ajute la liniştirea ta.

Radu pomeneşte de plimbări cu căruțul şi ştie că tu vei dormi cu noi, că dacă plângi te vom lua în brațe şi că va împărți jucăriile cu tine.

Eu şi tati ne numărăm mâinile, uneori ne dă cu virgulă, dar ştim că inima noastră are loc nelimitat şi voi, copiii noştri, o să vă hrăniți şi cu multă dragoste.

Tot mai des apare numele tău în casa noastră. Frații tăi ți-au ales chiar şi loc la masă.

Te iubesc, pui mic. Creşte încă puțin şi hai afară. Ne aşteaptă multe lucruri minunate de făcut şi văzut împreună.

 

Mami

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *