La mulți ani, minune cu numărul 3!

noiembrie 21, 20210

Andrei bun,

Inima mea de mamă a bătut intens când am aflat că te-ai adăpostit în pântecul meu. Eram destul de surprinsă şi nepregătită să trec la următorul nivel. Dar ştii cum m-am încurajat? Zicându-mi că sigur există un plan deja făcut pe care eu nu aş fi cutezat să îl urmez nepusă în fața faptului împlinit. Un plan mare special pentru mine.

Tu, Andrei frumos, eşti un dar pe care l-am primit cu toată inima. Se vede că ai venit să luminezi fiind atât de gingaş, prietenos, vesel, dornic să te vedem cum creşti, cum faci şi tu lucruri ca noi, cum ştii şi tu deja multe.

Eşti minunat prin însăşi ființa ta şi am trăit anul acesta cu tine intens, dar mult mai conştientă de viața mea şi mai asumată în emoții.

Tu, Andrei, ai dat un alt sens vieții noastre de familie, ne-ai determinat să facem lucruri pe care credeam că nu suntem pregătiți să le facem şi ne-ai arătat că putem fi mai buni împreună.

Îmi amintesc dimineața când ai ales să vii ca pe un moment de bucurie, fericire, fără nicio teamă reală, doar emoții fireşti. Dumnezeu prin tine mi-a arătat că mă iubeşte şi eu trebuie doar să înmulțesc iubirea asta şi să o dau mai departe, să circule, să vindece, să bucure.

Tu eşti copilul meu cu ochi duioşi, blânzi, cu cârlionți, cu atenție în privire. Mă bucură existența şi prezența alături de tine. Eşti minunat!

Ai fost primit de frații tăi cu toată inima! Nu ştiu unde au învățat ei să te accepte şi să te înțeleagă de parcă un om mare a venit printre alți oameni mari şi aşa ar trebui să fie. Vă completați perfect unul pe altul fiind în acelaşi timp toți compleți.

Andrei, te văd în viața asta un om bun, de care lumea avea nevoie şi care va presăra bucurie în jur. Te văd un om calculat, cu bucurie de viață, dar şi conştient de ea. Te văd un fiu minunat, un frate prezent. Tu să fii ce ştii mai bine. Noi, părinții tăi mereu te vom susține şi vom fi aici să te iubim indiferent de orice, cum vom şti mai bine.

Cu drag,

Mama şi toți ai tăi!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *