O lună de dublă fericire

august 7, 20181

A doua mea mare minune,

Te privesc cum crești de o lună încoace sub ochii mei! Te miros și parfumul tău îmi trezește instincte, emoții și totodată regrete. Regret și mă bucur în același timp că crești atât de repede! Regret și mă bucur că acum te pot strânge la sânul meu și tu rămâi acolo cu același drag ca și mine, dar mâine vei fi mare și va trebui să mă adaptez așa cum o fac de 4 ani cu sora ta. Timpul ăsta…

Nu te îngrijora, voi fi aici mereu chiar dacă momentul ăsta  va fi trecut pentru amândoi! Vei avea gândurile mele ce te vor însoți, brațele mele ce te vor aștepta, rugăciunile mele ce te vor proteja!

Tu ești curajul meu! Ai venit pentru a mă impulsiona în mai mult, pentru a-mi arată că puterea stă în mine, că voința mea duce la fapte numai dacă fac ceva în privința asta! Tu ești ca un râu nesecat de frumos, de liniște și cald!

În zâmbetul tău inocent văd lumina spre viitor, în ochii tăi ghicesc iubirea pentru frumos. Ne ghicim dorințele și nevoile și ne dăruim unul altuia timpul de care avem nevoie pentru a fi bine sau … măcar încercăm.

Cu tine e frumos, e soare, e libertate în gânduri, cu tine nu mai e loc de interpretări nepotrivite, nu mai e loc de judecăți! Cu tine lângă noi e mai mult ca perfect!

La multe luni și la mulți ani frumoși, Radu drag! Îți doresc tot ce poate dori o mamă mai bun copilului ei!

Să crești îndeajuns de mare și puternic încât să te simți sigur pe picioarele tale, cu deciziile și alegerile făcute în viață oricare ar fi ele și oriunde ai fi tu!

Să fii îndeajuns de atent la ce e în jurul tău încât să știi să deosebești binele de rău, frumosul de urât și să alegi calea cea bună!

Să fii îndeajuns de înțelept încât să mergi pe drumul destinat ție cu mândrie dar și cu mulțumire, cu dorință de mai mult, mai bine dar și cu recunoștință pentru tot.

Noi, familia ta, te iubim enorm!

Un comentariu

  • Cristina

    august 7, 2018 la 9:51 pm

    La multi ani, Radu! Multe binecuvantari!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *