Prima lună împreună

decembrie 20, 20201

Dragul nostru drag, te simțim de parcă ai fi cu noi dintotdeauna. Deşi a trecut doar o lună. De fapt nu „doar”, ci o LUNĂ!

Prima lună în care ai început să ne fii şi să îți fim!

Niciodată nu va mai fi la fel o altă lună din viața ta sau a noastră împreună. Niciodată nimic nu o va schimba pe prima. Prima oară când te-am pupat s-a întâmplat în luna asta, prima dată când te-am atins, mirosit, simțit tot în luna asta a fost. Prima dată când te-a văzut tatăl tau şi te-a ținut în brațe, prima dată când frații tăi au pus ochii în tine, te-au atins şi ți-au zâmbit.

Prima oară când ne-ai auzit pe toți zicându-ți: „te iubesc!”…

Prima dată când tu ne-ai zâmbit, plâns, speriat, agitat, bucurat, surprins, tot în luna asta s-a întâmplat.

Darurile noastre pentru tine sunt iubirea necondiționată, brațele neobosite şi lunile care ne dorim sa se transforme în ani si sa ne tot fim unii altora şi unii cu alții!

Mulțumim pentru că ne-ai ales, pentru clipele de bucurie când te vedem liniştit şi împăcat, dormind sau zâmbind, pentru sentimentul de „am reusit!” când îți ghicim dorințele, nevoile şi reuşim să le îndeplinim.

Prima lună cu tine, iubirea noastră mică, a fost una frumoasă doar pentru că am fost şi vom continua să tot fim împreună.

Mulțumim! Te iubim, Andrei!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *