Shooping-ul devine mai interesant cu aplicația SPOT (P)

ianuarie 30, 20220

Despre aplicația SPOT v-am mai povestit deja într-un articol anterior aici, dar am revenit pentru a vă spune experiența mea cu această aplicație pe care am instalat-o din Google Play și care este valabilă atât pentru Android cât și pentru Apple.

În primum rând, SPOT este o aplicație mobilă destinată clienților centrelor comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle., așa cum sunt atât Brăila Mall cât și Shopping City Galați.

Oricâtă concurență se spune că ar fi între gălățeni și brăileni, sunt sigură că aplicația SPOT îi face să fie o echipă deoarece în oricare dintre aceste mall-uri alegeți să vă faceți cumpărăturile, puteți acumula puncte de loialitate. Descoperiți mai jos cum am făcut eu puncte de loialitate și cum le-am folosit, dar și pentru ce mai fac în continuare.

  • Fiecare sesiune de shopping în mall este răsplătită cu puncte de loialitate, prin care poți debloca noi beneficii și surprize, precum reduceri la magazinele favorite, premii speciale, cadouri și vouchere la magazinele partenere.

Eu spre exemplu pentru a câștiga timp la cumpărături, mă uit în aplicație să văd ce magazine au reduceri și apoi merg direct acolo. Au nevoie copiii de haine? Bun, mă uit în aplicație și văd ce magazine au reduceri. Merg să le iau direct din acel magazin.

  • Programul de fidelizare My SPOT: pentru fiecare achiziție efectuată în centrele comerciale, în baza scanării bonului de cumpărături, primești puncte de loialitate SPOT.

Odată ce pun mâna pe bonul de cumpărături, nu îl mai arunc ca până acum, ci mai îmtâi îl scanez în aplicație și în urma scanării primesc puncte de loialitate.

  • Reduceri la magazinele partenere, beneficii exclusive și funcționalități personalizate.

În urma punctelor pe care le primesc după scanarea bonurilor de cumpărături, pot să văd în aplicație ce produse sunt disponibile pe care să le pot lua doar din bonuri. Acum o lună mi-am luat o cremă pentru mâini doar cu puncte de loialitate, iar acum strâng puncte pentru un rucsac. Punctele nu expiră, nu trebuie strânse în timp record, oricând merg la mall și iau orice din magazinele partenere, inclusiv cărți, haine pentru noi sau copii, cadouri pentru cei dragi sau flori, le pun la colecția de puncte din aplicație.

Am avut nevoie de câteva haine de la magazinul meu preferat de la Brăila Mall și evident am scanat apoi bonul.

Dacă încă nu ați instalat aplicați Spot, o puteți face acum! Apoi înregistrați-vă și primiți 100 de puncte bonus.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *